23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

JT33 TDLAS-gasanalysator – Snabb och pålitlig H2S-mätning för olja- och gasindustri

Endress+Hauser presenterar JT33 TDLAS-gasanalysatorn, en avancerad lösning för realtidsmätning av svavelväte (H2S) i industriella gasströmmar. JT33 är utvecklad för att möta de ökade kraven inom olja-, gas- och biogasindustri, där noggrann gaskvalitetskontroll och höga säkerhetsstandarder är avgörande.

Analysatorn erbjuder hög prestanda med minimalt underhåll och kan bidra till effektivare drift och minskad risk för korrosion och processavbrott.

Nyckelfördelar:

  • Låga underhållsbehov: JT33 kräver inga bärargaser eller förbrukningskomponenter, vilket minskar drifts- och underhållskostnader.
  • Exakt och pålitlig mätning: Den patenterade TDLAS-teknologin ger exakta mätningar, även under svåra förhållanden och förhindrar korrosion och andra problem i gasledningar.
  • Framtidssäker med Heartbeat Technology: Med kontinuerlig självövervakning och diagnostik samt historisk dataloggning kan anläggningsoperatörer snabbt identifiera avvikelser och säkerställa att gaskvalitetskrav uppfylls.

Sammanfattning
JT33 är en mångsidig lösning som möter dagens krav på effektiv gasanalys. Genom att kombinera avancerad teknik med låga ägandekostnader erbjuder analysatorn pålitlig prestanda och ökad driftsäkerhet för svenska företag inom energi- och processindustrin.

Vill du veta mera:

Läs mer om JT33

Innovationer till olja & gasindustrin

Endress+Hauser AB
Box 1486
171 28 Solna
Solna stad
Sverige
VAT nummer: SE5561047951

Kontaktperson

SB

Sänd till en kollega

0.031