23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nya AXYR® -ILME kontaktinsats

Ju mer dynamiska industrierna blir, desto mer ökar behovet av förenklade elektriska anslutningsprocesser för att kunna följa med i den kontinuerliga utvecklingen. I det senariot, snabb och säker hantering är viktig, särskilt när det gäller krävande applikationer, och lättanvända produkter hjälper till att minimera risken för fel i alla steg.

AXYR® anslutningsteknologi ifrån ILME är designad att passa kraven för alla typer av installationer och matchar hög densitet som är typisk för crimpprestanda med enkelheten hos en rak fjäder-push-in anslutning
Det befintliga 16 A-sortimentet av AXYR® produkter utökas med den nya CQEY-serien, inklusive standard- och dubbla insats storlekar (artikelnummer CQEY… N), parkopplingsbara och kombinerbara - när de är okodade - med deras motsvarande CQE-krimpmodeller. Tillsammans med CQY-insatserna utökas därför de möjliga konfigurationerna från 5 upp till 92 poler som passar kompatibla kapslingar upp till storlek "104.62" .
 
Den verktygslösa kabeldragningen, pålitlig och snabb vilket är AXYR®-styrkan, genomförd av ett enkelt tryck av ledaren i fastsättnings knappen, kräver inga speciella handhavanden.
 
De viktigaste egenskaperna hos CQEY-produkter inkluderar också:
täcker en ledararea från 0,25 mm2 till 2,5 mm2 för förberedda flexibla koppartrådar, till 4 mm2 för oförberedda solida eller flexibla koppartrådar;
motstånd mot mekanisk stress och vibrationer;
ytterligare kodning av parkoppling är möjlig med hjälp av CR Q08E kodstift;
 
AXYR®, wiring in axis - sätt bara i kabeln och färdigt!
 
VISA DATABLAD
DOWNLOAD PDF
För ytterligare tekniska detaljer titta på filmklippet

ILME Nordic AB
Transportvägen 18
246 42 Löddeköpinge
Kävlinge kommun
Sverige

Kontaktperson

NS
Niklas Sparrenbom
Verkställande Direktör
niklas.sparrenbom@ilme.se

Sänd till en kollega

0.034